Mozaïekpark
Logo Logo

Mozaïekpark 100% verkocht

Verkocht

Statig én dorps wonen in Mozaïekpark

Brede lanen met grote bomen aan weerszijden van de weg geven je een koninklijke binnenkomst in Mozaïekpark. De lanen staan in contrast met de verderop gelegen intieme woonstraatjes en -hofjes. Niet kaarsrecht, maar verspringend in het plantsoen. In zo’n statige en toch speelse buurt kom je thuis. In de groene wijk staan de auto’s natuurlijk zoveel mogelijk buiten beeld geparkeerd.

Dorps karakter
Thuis komen in een statige én toch speelse buurt in Mozaïekpark

Een familie van huizen

Architect Hans Been tekende voor het ontwerp met dorps karakter in Mozaïekpark. “Eén basisontwerp heb ik uitgewerkt in vele varianten. Door verschillen in erkers, daken, raampartijen en kleurstellingen aan te brengen, ontstaat een familie van huizen met elk een eigen identiteit. Dat levert een gevarieerd dorpsachtig straatbeeld op.”

Het gezicht van Nieuw Kortenoord

Waar Nieuw Kortenoord grenst aan de al bestaande bebouwing van Wageningen staan nu ook statige herenhuizen. Ze omsluiten de bibliotheek aan de Binnenhaven langs de Kortenoord Allee. Door de hoge wanden en hun voorname uitstraling vormen de alleewoningen hét gezicht van Nieuw Kortenoord.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Mozaïekpark 100% verkocht
Mozaïekpark is 100% verkocht en al bijna helemaal gebouwd. Stap op je fiets en neem er eens een kijkje. Toch graag in Nieuw Kortenoord wonen? Het kan in de nieuwe wijk Tuinwijk.
Ga naar Tuinwijk

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?