Logo Logo

Bouwupdate Tuinwijk

We hebben weer een update van de bouw. Er wordt hard gewerkt in Tuinwijk!

Lees verder

De inschrijving van de 40 woningen van de laatste fase van Tuinwijk is 12 maart gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 15 maart plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie.

Lees verder

Op 5 maart gaat de verkoop van de laatste fase van Tuinwijk van start! Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven? Kom dan naar het start verkoop event op 7 en 8 maart in het informatiecentrum aan de Voorburglaan in Wageningen!

Lees verder

Wist je dat er voor de woningen van € 200.000,- een aanvullende toewijzingsprocedure is?

Lees verder

Een huis kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Wageningen helpt je hier graag mee!

Lees verder

De laatste fase van Tuinwijk gaat begin maart in verkoop. Gasloos wonen, zonne-energie én een lekker huis, een beter voornemen is er niet!

Lees verder

Maak voor Tuinwijk een eigen account aan! Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Like in Tuinwijk jouw favoriete woningtype. Zo laat je alvast je interesse blijken.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Tuinwijk komt tot bloei

Wanneer je over de bouwplaats van Tuinwijk loopt, zie je een heel divers beeld. Sommige woningen zijn bijna gereed voor bewoning, bij andere is net de fundering gestort. De wijk komt langzaam tot bloei, kijk alvast mee met de bouw!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?