Logo Logo

Wijken in Nieuw Kortenoord

Nieuw Kortenoord bestaat uit twee wijken: het grotendeels gerealiseerde Mozaïekpark en Tuinwijk. Groen en landelijk, zo kun je beide wijken omschrijven. Maar er zijn ook verschillen! Waar zie jij jezelf wonen?

Mozaïekpark, rustig en statig (100% verkocht)

Waar Nieuw Kortenoord grenst aan bestaande bebouwing komen statige herenhuizen (alleewoningen). De woningen daarachter voelen aan alsof ze in een klein dorpje staan. Deze huizen liggen in de rustige woonstraatjes of aan intieme hoven van Mozaïekpark. De wijk Mozaïekpark is 100% verkocht.

Oprijlanen met grasbermen en bomenlanen geven toegang tot de buurt. Samen met het centraal gelegen plantsoen geven ze de wijk een groen karakter.

Tuinwijk, knus en kleinschalig

Tuinwijk kenmerkt zich door kleinschalige straatjes en leuke parkjes. De jaren 30-architectuur maakt het geheel af, waardoor je in een knusse wijk woont met veel privacy. De langgerekte meidoornhaag en de Nijlantssingel met een parkachtige oever, vormen de basis van Tuinwijk. De combinatie van hofjes, wandelpaden en veel groen laat je hier niet alleen wonen maar ook leven. Bekijk de woningen in Tuinwijk

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?