Tuinwijk
Logo Logo

Tuinwijk komt tot bloei

Wanneer je over de bouwplaats van Tuinwijk loopt, zie je een heel divers beeld. Sommige woningen zijn bijna gereed voor bewoning, bij andere is net de fundering gestort. De wijk komt langzaam tot bloei, kijk alvast mee met de bouw!

Lees verder

Aan de Voorburglaan wordt er op dit moment hard gewerkt aan de aanleg van een parkje mét voetbalveld.

Lees verder

Actie zonnepanelen

De nieuwe bewoners van Tuinwijk krijgen wooncomfort met minder energieverbruik.

Lees verder

Vrijdag 6 oktober start de verkoop van Tuinwijk fase 3. Weten hoe je je alvast kan aanmelden?

Lees verder

Nieuwe vlog van Jan

De bouwvakantie is voorbij, tijd voor een update van Jan!

Lees verder

Kies voor een nieuwbouwhuis! Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer, een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. Dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwhuis.

Lees verder

Wil jij samen met andere bewoners afspraken maken met klusjesmannen? Gezamenlijk inkopen doen of elkaar ondersteunen waar dat kan? Inmiddels is er een heuse kopersvereniging opgericht voor nieuwe bewoners uit fase 1.

Lees verder

Achter het net gevist voor de eengezinswoningen van de 1e fase van Tuinwijk? Of zit je met smart te wachten op de 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen aan de Nijlantsingel? Goed nieuws: er komt nieuw woningaanbod aan!

Lees verder

De bouw is nog niet eens gestart, en toch heeft Tuinwijk al zijn eerste bewoners verwelkomd. Studenten Amanda Krijgsman (23) en Robin Rosendahl (27) kregen in december de sleutel van de SolarCabin, een tijdelijke woning met een dak vol zonnepanelen. Zij verblijven het komende jaar in dit houten huisje van zo’n 30m2. Robin: “Vanuit onze woonkamer zien we de wijk straks opbouwen.”

Lees verder

Kom je langs?

Breng op zaterdag 17 december tussen 10:00 en 11:30 uur een bezoek aan het nieuwe informatiecentrum aan de Voorburglaan in Wageningen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?